Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak,kosztuje i to nawet 1300 koron. Ale ja pisalam wczesniej,ze mialam problemy z Julka i dlatego mialam wiecej usg i to z lekarzem. A to,ze zrobil mi 3d to byla tylko jego dobra wola. Po prostu trafilam na fajnego i milego lekarza. Mysle,ze na tym usg polowkowym,to bedzie tak jak u wszystkich. Przyjdzie polozna i ona zrobi ci to badanie. I bedzie to normalne 2d. Zdjecia jak bedziesz chciala to tez w 2d. Do lekarza to wysylaja tylko jak cos sie dzieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aha to jedynie musze zapłacic a Ty jak tam sie czujesz???? żadnych objawów że to juz??? pewnie juz tam cos czujesz ale i pewnie wiesz kiedy sie zacznie na prawde bo to nie pierwsze dzidzi????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Chodzilo mi o to,ze kosztuje nawet 1300 nok ale prywatnie. A w szpitalu,to nie wiem czy zrobia 3d za pieniadze. Usg polowkowe to takie darmowe dla wszystkich ciezarnych i robia je hurtowo codziennie Co do odczuc,to dzisiaj mam bole krzyzowe i skurcze co chwila. Juz nie wiem co mam ze soba zrobic. Ale te skurcze nie sa grozne,bo nie bola. Ale wygladaja mi na te przepowiadajace. Zobaczymy co to bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak jakos wyszlo,ze Julka bedzie pierwsza Jakos wczesniej nie chcialo sie zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
to ja juz myślałam że rodziłas bo z takim spokojem o wszystim piszesz na prawde chciałabym byc taka spokojna najgorsze pewnie te ostatnie dni do porodu,ja to chyba zwariuje z nerwów;p hehhehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a mam jeszce Aga pytanie wiesz może czy musze wczesniej składac papiery o macierzyńskie????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To pewnie wiek robi swoje Z czasem czlowiek uodparnia sie na wiele rzeczy Ale masz racje,ze te ostatnie dni sa dosyc nerwowe. Wczoraj juz mialam glupie sny. A to znaczy,ze wlaczylo mi sie myslenie I boje sie jak cholera Tylko dobrze sie maskuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jak skonczysz 26 tydzien to mozesz juz skladac Czyli pracujesz jeszcze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no to dzielna jestes i pewnie poród bedzie szybko czego Ci życze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no pracuje bo czuje że bym zwariowała w domu a poza tym dobrze sie czuje jak na razie,mdłości żadnych,jem normalnie i nawet spie dobrze tylko głowa czesto boli ale to juz tylko łózko i musze przetrzymac a w pracy sprzatam ale nie jest cięzko i daje rade choć w polsce to pewnie lekarz by mi zabronił ale jeszce popracuje miesiąc i dla dobra dziecka posiedze w domku z reszta za miesiąc mój brzuch bedzie jeszcze wiekszy i bedzie trudniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok